ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

16:52
Ремінь генератора на Рено Трафік, шум та свист

СТО Рено Бус Сервіс
вул. Янтарна 7/5
м. Київ
н.тел. 063 822 34 00
н.тел. 098 822 34 00

Привідний пасок в хорошому стані - безшумний, стійкий до зносу і в тривалих навантажень. Також він згладжує будь-які ривки і поштовхи, знімаючи навантаження з навісних агрегатів. Цей механізм здатний запустити одночасно декілька важливих вузлів автомобіля Рено Трафік чи Рено Мастер. Але і він може ламатися, шум ременя має ряд причин і викликає неприємний гучний звук. Подальша експлуатація автомобіля не рекомендується.
Наслідки можуть бути дороговартісні. 
Буває декілька причин свисту, шуму ремня.

Забруднення. Утворення на поверхні ременя або шківа зменшує зчеплення, що веде до прослизання. Для вирішення проблеми потрібно зняти і добре очистити поверхні ремня та робочу частину шківа.
Слабкий натяг. Ремінь може провисати і ставати причиною виникнення неприємного звуку. 
Щоб це виправити потрібно його при можливості підтягнути, або замінити.
Виробітка одного зі шківів. Натяжні ролики повинні бути виставлені чітко в одну лінію. У разі зміщення, їх потрібно замінити.
Пошкоджений підшипник. Потрібно просто замінити зіпсовану деталь на нову.

Якщо не звертати увагу на свист ременя генератора особливо на Рено Трафік з двигуном 1,9дці і продовжувати їздити, це може привести до суттєвих поломок, аж до ремонту двигуна.
Також генератор виробляє недостатню кількість електроенергії, що в свою чергу стає причиною постійного недозаряжання акумулятора.

 

 

 

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 872 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar